Catherine Van Rossum

Catherine heeft een passie voor oude gebouwen. De vele uitdagingen van een verbouwing en de diverse wensen van klanten zijn voor haar de uitgelezen kans om haar creativiteit te laten bloeien. Als Burgerlijk Ingenieur met meer dan 15 jaar ervaring als projectmanager en erna ruim 15 jaar ervaring binnen RMK, combineert ze haar technische expertise met een scherp oog voor design en detail.

Henri Porcher

Henri deed als Burgerlijk Ingenieur bouwkunde van ervaring op in het leiden van grote bouwprojecten (scholenbouw en woonzorgcentra). Zijn hart voor de klant en zijn betrokkenheid hebben hem doen kiezen voor de totaalaanpak van RMK, waar klantrelaties centraal staan. Met zijn brede technische kennis is hij het aanspreekpunt voor technische vragen en volgt hij de werven nauwgezet op.

Charlotte Suy

Charlotte, Burgerlijk Ingenieur bouwkunde, werkte als expert bouwakoestiek samen in bouwteam met vele technische disciplines. Haar brede ervaring in residentiële en niet-residentiële projecten, nieuwbouw tot renovatie, zet ze in vanaf het eerste klantencontact. Charlotte geeft technische ondersteuning aan het designteam en bereidt een vlotte uitvoering voor.

Femke Hendrickx

Femke, een enthousiaste interieurarchitect, omarmt uitdagingen en streeft naar ontwerpoptimalisaties volgens de wensen van de klant. Haar brede interesses, van design tot bouwtechnische aspecten, leiden tot geïntegreerde ontwerpen die ze vlot visualiseert in 2D en 3D.

Laura Tierz Bueno

Laura, een jonge kunstzinnige interieurontwerper uit Barcelona, laat haar passie voor kunst en design tot leven komen in elk project. Laura beschikt over een brede kennis van referentieprojecten en architecturale stromingen. Met haar vaardigheden in 2D- en 3D-projecttekeningen visualiseert ze ontwerpen voor klanten.

Michael Stevering

Met zijn achtergrond als Industrieel Ingenieur en ervaring bij een Duitse autobouwer, leidt Michael de uitvoering van onze projecten met precisie en efficiëntie. Zijn grondige aanpak en vlotte communicatie maken hem een belangrijke schakel tussen klant, ontwerpteam en uitvoerders.

Maarten Van der Stede

Maarten, Industrieel Ingenieur energie, brengt zijn brede kennis van energie-efficiëntie naar elk project. Duurzaam en energie efficiënt renoveren is dan ook een uitdaging die hij niet uit de weg gaat. Hij zorgt voor een vlotte uitvoering, ondersteund door het designteam van RMK.

Carl Dewever

Carl, Burgerlijk Ingenieur en MBA, heeft 20 jaar ervaring in IT en backoffice systemen. Binnen RMK bewaakt hij de financiële transparantie en zorgt hij voor een nauwkeurige facturatie, hetgeen essentiëel is binnen het open boek systeem waarin RMK werkt.