Catherine Van Rossum

Catherine heeft een passie voor architectuur en creëert sfeervolle verbouwingen. De vele beperkingen van een verbouwing en uiteenlopende wensen van de bouwheer zijn de uitdaging die ze graag aangaat. Van opleiding burgerlijk ingenieur, met meer dan 15 jaar ervaring als project manager.

Henri Porcher

Henri is Burgerlijk ingenieur bouwkunde en heeft een paar jaar grote werven in scholenbouw en woonzorgcentra geleid. De persoonlijke aanpak en hands-on filosofie van RMK spreken hem meer aan. Alle medewerkers bij RMK zijn multidisciplinair en hij is daar geen uitzondering op. Hij heeft een brede technische kennis en combineert graag het uittekenen van projecten, de werfvoorbereiding en werfopvolging in de praktijk. Hij staat steeds paraat voor vragen van klanten en uitvoerders en lost problemen efficiënt en snel op.

Carl Dewever

Carl is Burgerlijk ingenieur en Master in Business Administration.  Hij heeft 20 jaar ervaring in IT en backoffice systemen. Bij RMK volgt hij het financiële stromen op en zorgt voor de volledige transparantie van alle aankopen op de verschillende projecten. Dit is essentieel in het open boek systeem waarin RMK werkt, alleen zo kunnen accurate en correct facturen naar de klanten gemaakt worden.